Георги Дерменджиев разкри защо смени 18-годишния голмайстор на "орлите"

Георги Дерменджиев разкри защо смени 18-годишния голмайстор на "орлите"

Старши треньорът на Лудогорец Георги Дерменджиев бе изключително доволен от успеха с 2:0 като гост на Берое в мач от 26-ия кръг на "А" група. Той ракри и защо смени 18-годишния автор на първия гол в двубоя Венцислав Керчев.

"За мен един много добър мач, казах, че ще бъде труден мач, но психологически го спечелихме. Ние много говорихме затова как влизахме в двубоите досега, но днес бяхме изключително отговорни, това са необходими три точки. Ще се повторя - един много добър мач за нас. Щастлив съм от това, че играе по този начин, не мога да кажа дали вече сме шампиони" сподели Георги Дерменджиев.

"Сменял съм Керчев много по-рано, вече играе повече, днес вкара и гол. Трябва да израстне много особено психически. Времето до мачовете от Европа не е много. Ние освен за първенството се готвим и за лятото, като през лятото няма да вземем много нови футболисти. Натанаел не игра днес, защото през седмицата имаше малък проблем и реших да го запазя", коментира треньорът на "орлите".

"Върджил Мисиджан трябва да се върне в България около 6-ти април и да започне тренировки с отбора", завърши Дерменджиев.

Още от БГ Футбол

Виж всички