Наско Сираков претърпял тежка катастрофа!

Наско Сираков претърпял тежка катастрофа!

Дни преди да бъде приет по спешност в болницата, Наско Сираков е претърпял тежка автомобилна катастрофа! Това разкри съпругата му Илиана Раева в своя профил в страницата си във Фейсбук.

Приятели,


Във връзка с неспирните ви въпроси и искрено безпокойство за състоянието на Наско, първо бих искала да ви благодаря и да ви уверя, че лекарите от болница "Света Анна" правят всичко необходимо за неговото бързо възстановяване. Информацията, която медиите публикуваха, дадена им от лекуващите доктори, е абсолютно вярна, за което благодаря и на тях.


Преди дни Наско претърпя много тежка автомобилна катастрофа, която може би има отношение към състоянието му в момента. Всеки човек има трудни моменти в живота си. Наско нееднократно е доказвал своята силна воля! Гарантирам ви, че го прави и в този тежък за него момент. Днес той е по-добре, но се нуждае от достатъчно почивка и спокойствие.
Благотворителен шоу мач на ВК Левски
Вашата огромна любов и загриженост го изпълват с вяра и желание да се възстанови по възможно най-бързия начин, за което използвам случая да ви благодаря от цялото си сърце още веднъж!
Надявам се, че разбирате притесненията ми и ще ме извините, че вчера отказах да разговарям с медии, както и да отговоря на многобройните ви съобщения.

Огромна благодарност към всички вас, както и към целия екип на болница "Света Анна", който се грижи за него!


Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти