Хамза няма да бъде проблем за лиценза на Ботев (Пд)

Хамза няма да бъде проблем за лиценза на Ботев (Пд)

Финансовият директор на Ботев (Пловдив) Иван Йотков внесе всички необходими документи по издаването на лиценз за „А" група на „жълто-черните" за следва­щия сезон. Един от ръководителите в Коматево бе кате­горичен, че не очаква да има пробле­ми за „канарчетата".

Дългът към Юнес Хамза, с който но­вият инвеститор Ру­мен Чандъров наско­ро бе сюрпризиран, няма да окаже влия­ние върху настоя­щия период за лицензиране. Със си­гурност обаче от ръководството на Бо­тев ще търсят спора­зумение с тунизийския нападател, как­то и с Томаш Иршак, който наскоро заве­де дело във ФИФА заради неполучени заплати.

Въпреки че няма осветление, те­ренът в Коматево съ­що ще получи необходимия лиценз за още една кампания в „А" група. През новия шам­пионат "жълто-черните" отново ще домакинстват на клубната си база и няма да се наложи да се местят в друг град, допълва още "Меридиан Мач".

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от БГ Футбол

Виж всички