Чандъров категоричен: няма да вдига тавана на заплатите в Ботев (Пд)

Чандъров категоричен: няма да вдига тавана на заплатите в Ботев (Пд)

Зарибяващият се все повече с идеята "Ботев (Пловдив)" нов инвеститор в клуба Румен Чандъров не бърза с фанфарите, а стои здраво стъпил на земята. И след доб­рия старт и прият­ната игра, която по­каза отбора в пър­вите два мача, той обяви, че таванът на заплатите остава 3000 евро.

Преди мача с Пирин (Благоевград) босът привика спортния директор Георги Марков и шефа на школата Николай Киров на среща, на която се разисква­ше бъдещето на част от играчите с изтичащи контрак­ти. Решението беше категорично - тава­нът на заплатите ня­ма да се вдига и остава 3000 евро.

Иначе на 12 фут­болисти изтичат до­говорите, като поло­вината са дали по­ложителен отговор да останат при предлаганите им ус­ловия. Има и та­кива обаче, които се ос­лушват. Сред тях е и исканият от Левс­ки Грегъри Нелсън. Основна роля за това кой ще остане в Коматево има старши треньо­рът Николай Костов.

„Доста от футбо­листите са се нави­ли да продължат ка­риерата си в редиците на "жълто-черните". Твърдо таванът на заплатите остава 3000 евро. Единст­вено Костов ще взе­ме решение за те­зи, които ще преподпишат. Засега той не иска да отп­рати никой, но раз­бира се, има доста мачове, в които футболистите ще бъдат на изпит", каза пред „Меридиан Мач" Ру­мен Чандъров.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от БГ Футбол

Виж всички