Бившият главен акционер в ЦСКА Александър Томов коментира започналото разследване на прокуратурата за фалита на "червените". Томов изрази готовност да помогне за това виновните да бъдат наказани.

Ето какво написа Александър Томов:

Чудесна новина, която приветствам напълно!

"Напомням, че ние първи сигнализирахме прокуратурата, ресорните български и международни институции за действия на собственици и управляващи лица към декапитализиране на ПФК ЦСКА АД и водене към фалит, и то два пъти.Напълно известно е кой остави ЦСКА през лятото на 2013 година с двама професионални футболисти, огромни финансови задължения и с отказ от лиценз за евротурнирите. 800,000 лв. за Бенжалюн с 0 мача.

Или пък 4 години не плащане на лизинга на клубния автобус, който преди да бъде конфискуван беше с остатъчна стойност около 1млн. лв. Добър мениджмънт, нали?

По-пресен е и споменът за миналото лято, когато основният актив - футболистите на ЦСКА, някои от които днес впечатляват по европейските футболни терени, беше изпуснат. Актив за 20млн. бе изгубен заради неплащане на една заплата.

Успех, г-н Цацаров, фактите са ясни, готови сме да помогнем, така че виновните да бъдат подведени под отговорност!Ние мислим за държавата, време е тя да помисли за справедливостта!".