Ретро календар за феновете на Локомотив (Горна Оряховица)

Ретро календар за феновете на Локомотив (Горна Оряховица)

С лимитирана серия нови календари за 2016 година излиза през седмицата Фен Клубът на Локомотив (Горна Оряховица). Луксозното илюстрирано издание ще бъде издадено в малък тираж, както се казва, за ценители! Интересното в случая е че вътре, като страници за всеки месец са заложени не само мъжкият представителен футболен отбор но и всички формации от ДЮШ към клуба. Разбира се, като изненада за феновете ще бъдат заложени и някои ретро снимки от ключови години в историята на клуба от 1932 година насам.

Първо впечетление прави корицата на календара, където е поставен именно отборът от годината на създаването на Локо Г.О. Там гордо позират първите в историята футболисти на отбора облечени в така нашумялото напоследък хоризонтално (обратно) черно-бяло райе. Тази снимка, както и някои други от вътрешното съдържание, са от наскоро “изровеният” ретро архив за отбора с непубликувани досега материали, които момчетата от Фен клуба в Горна все още пазят в тайна.

За дизайна на това издание най креативните от тях, като фон на основните снимки в съдържанието са преплели умело майсторски колажи от снимки с феновете и техни хореографии при домакинства и гостувания както от този, така и от от минали сезони, мачове и дербита...

”Идеята ни е да обогатим, съхраним и предадем историята си на идните поколения. С проекти като този искаме да представим и предложим нещата от миналото в един съвременен стил... Атрактивно, но и на достъпна цена “- сподели председателят на Фен Клуб Локо Г.О Владимир Русев.

Цената на новия луксозен календар на Локомотив Г. Оряховица ще е 14лв.

Още от БГ Футбол

Виж всички