Треньорите в Локомотив подписаха нови договори

Треньорите в Локомотив подписаха нови договори

Старши треньорът на Ло­комотив (Пловдив) Христо Ко­лев и помощниците му са подписали нови договори пре­ди заминаването на тима за лагера в Анталия. Прави впе­чатление обаче, че контрак­тите са краткосрочни от по 1 година и са до края на деке­мври. За разлика от наставници­те новите футболисти на Локо подписват за по 3 години.

За 12 месеца е парафирал и новият кондиционен трень­ор на черно-белите Михайло Шекроски.

Очаква се в най-скоро вре­ме Бащата да се сдобие с та­ка нужния Пролиценз, за да може официално да бъде старши треньор на "смърфовете".

Според запознати въпреки кратките срокове промени при наставниците няма да има и Христо Колев  ще продължи да се ползва с дове­рието на ръководството. За следващия сезон официално пред Бащата и тима ще бъде поставена конкретна цел -класиране за Лига Европа. На този етап приоритет пред шефовете е разплащането за лицензирането на клуба. За това и селекцията не бе тол­кова гръмка. Новите на "Лаута" са шест - Мартин Кавдански, Ясин Амрауи, Христиан Попов, Мартин Райнов, Сте­фан Йефтоски и Веселин Марчев.

Не е изключено по време на лагера в Турция да дойдат двама аржентинци от втора дивизия на проби. Ако бъдат одобрени, ще са последните попълнения, ако не, други но­ви играчи няма да бъдат привличани.

Още от БГ Футбол

Виж всички