Братът на Бербатов се учи за треньор в Банско

Братът на Бербатов се учи за треньор в Банско

Подвизаващият се в "Б" група Банско бe първото работно място за представител на една от най-известните български фамилии. По настояване на своя знаменит батко Димитър Асен Бербатов премина треньорски стаж на стадион "Свети Петър".

Пазена в тайна, специализацията стана възможна по време на последните месеци от престоя на най-добрите приятели на звездата начело на "козлите". Именно след личната препоръка на Бербо Александър Томаш, Константин Мирчев и Тодор Кючуков поеха Банско през лятото на 2013 г., но в края на миналата подадоха оставки заради непреодолими различия с общинското ръководство на клуба.

Почти цяла есен обаче, с тефтер в ръка до тримата, бе Асен Бербатов, който кара курсове в треньорската школа към БФС. По този начин братът на двукратния шампион на Англия с екипа на Манчестър Юнайтед се надява да избяга от скандалния си имидж.

Както е известно, срещу Асен се водят дела за разпространение на наркотици и шофиране без книжка. Към момента не е ясно дали бъдещият специалист ще идва и при новия наставник на Банско - Иван Атанасов, който притежава лиценз "УЕФА Про".

"Меридиан Мач"

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти