Галиани: Щастливи сме, че ще играем за Суперкупата

Галиани: Щастливи сме, че ще играем за Суперкупата

Вицепрезидентът на Милан Адриано Галиани обяви, че клубът е изключително щастлив, че ще има възможността да играе за Суперкупата на Италия с Ювентус в Катар. Както е известно, вчера, бесен от анулирането на полета на "росонерите", той заплаши Италианската федерация, че има ли още едно забавяне, няма да качи играчите на самолета за Катар.

"Много е просто, единият самолет тръгна, а другият не, което създаде проблеми за нас, тъй като с рейс не се стига от Милано до Доха. Изглежда вече всичко е разрешено. Много сме щастливи, че ще пътуваме за Доха, след като сме подписали договор с Ювентус и Италианската федерация. Просто се ядосахме, тъй като единият самолет тръгна, а другият не.

Клаудио Маркизио казва, че няма никакво предимство, че са пристигнали с един ден по-рано? Трябва да се пристигне заедно и да бъде еднакво за всички. Не искам да влизам в полемика. Не ме интересува дали е предимство или не. Това е много важен финал за нас. Тази година играхме три пъти равностойно с Ювентус. Един път победихме, другите два пъти не успяхме. Играхме един финал за Купата на Италия, който загубихме с продължения, а сега имаме втори финал с тях. Хубаво е, че ще играем четири пъти с Ювентус за една календарна година. Шегата на Берлускони за съдиите и Юве? Президентът няма да пътува за Доха, но се чухме по телефона. Просто се е шегувал, няма нужда да се правят полемики", коментира Галиани.

Още от Футбол свят

Виж всички