5000 тифози надъхват Лацио: За нас този мач е етническа война (видео)

5000 тифози надъхват Лацио: За нас този мач е етническа война (видео)

Положителната серия от резултати на Лацио през този сезон вдигна чувствително ентусиазма на тифозите, които се изсипаха в базата "Формело", за да надъхат своите любимци за дербито. 5000 mривърженици на "орлите" станаха свидетели на разгромната победа със 17:0 в контролата с аматьорите от Капраника, а някои от лидерите им говориха с водещите футболисти, като Чиро Имобиле, Балде Кейта, Фелипе Андерсон, Лукас Билия и Сенад Лукич.

"Това, което правим всички момента, е нещо голямо. Както това, че сме толкова много тук, така и това, което правите вие на терена. Искаме от вас две неща. Максимално раздаване в дербито и да влезете в мача, все едно ние излизаме срещу тях. Да ги захапете за глезените от самото начало, като ги накарате да бягат от вас. Да бъдете 11 лъва, които искат да изядат съперниците си. Обичаме ви, знаем какво правите, но вие трябва да разберете всичко, което правим и ние и цялата страст, която влагаме във всичко това. Разберете, че за нас това не е нормална битка. За нас това е етническа война", изкрещя един от утрасите на звездите от Лацио, а в същия момент цялата тифозерия изригна.

"Последната среща си правим под "Курва Норд", която ще се върне и ще бъде препълнена, въпреки всичките препятствия, които ни слагат и всички проблеми, но заедно трябва да се борим в нашите битки срещу нашите противници", завърши лидерът на тифозите.

Тимът на Симоне Индзаги ще загрява на пистата пред агитката на Лацио, а не на терена в дербито с "джалоросите", за да бъдат още по-надъхвани от своите любимци, които ще напълнят за първи път своя сектор, след като бяха сложени прегради, а той бе разделен.

Още от Футбол свят

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти