Джамбазки хвърли вината върху съдиите: С такива рефери нямаме шансове

Джамбазки хвърли вината върху съдиите: С такива рефери нямаме шансове

Наставникът на Монтана Атанас Джамбазки остана недоволен от съдийството по време на мача на неговия тим срещу Черно море от 15-ия кръг на Първа лига. Специалистът призна, че отборът му не е играл добре, но хвърли основната вина за загубата с 0:2 върху арбитрите.

"Начинът, по който играхме, не беше добър. Черно море беше по-агресивният отбор на терена, но затова основна заслуга имат съдиите, които им го позволиха. С такова съдийство шансове нямаме. При първия гол нашият вратар сбърка, но играчът на съперника му се пречкаше постоянно, което е нарушение. За тях се пуска агресивна игра, а за нас - не. Колко фаула им дадоха пред вратата, защото знаеха, че ги бият добре”, изрази недоволство Джамбазки.

Наставникът заяви също така, че няма нищо вярно в информацията, че клубът иска да привлече бившия футболист на ЦСКА Нджонго Присо. Нещо повече - Джамбазки разкри, че отборът не следи никого за евентуална селекция през зимата.

“Абсолютно нищо вярно няма в това за Присо. Никого не следим. Ще видим какво ще стане. От нашия отбор не могат да се очакват чудеса. Каквото можем, това ще правим”, каза още старши треньорът.

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти