Черно море иска 12 точки до Нова година

Черно море иска 12 точки до Нова година
В Черно море ще са доволни на 10-12 точки в оставащите 5 мача до Нова година. Целта, макар и в неофициален вид, беше поставена от самите играчи и треньори на "Тича". До края на календарната година варненци гостуват на Монтана, Локомотив (Пловдив) и Лудогорец, а "приемат" в Каварна Локомотив (Горна Оряховица) и Дунав, пише "7 дни спорт".

Според специалисти подобен актив ще осигури спокоен зимен сън на Черно море и комфорт преди старта на пролетния сезон, в който ще продължи да бъде преследвана голямата целта – завършване в топ 4. В момента тимът на Георги Иванов е именно на четвърта позиция. Междувременно Бакари отново ще поведе атаката на "моряците" срещу Монтана утре. Испанецът от гамбийски произход изтърпя наказанието си и ще бъде предпочетен пред Марек Кузма, който разочарова в последно време.

Както е известно, Гонзо вече обяви, че двамата не може да са едновременно на терена. Очаква се също Онджей Сукуп да се завърне като десен бек, а Даниел Георгиев да остане резерва. До последно под въпрос ще е централният бранител Пламен Николов. Ако ветеранът не е на 100% готов след болките, на Стефан Станчев в центъра на защитата ще партнира Траян Траянов. Днес варненци тренират преди обяд на „Тича” и тръгват за Ловеч.

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти