Локо Пд се опитва да измъкне треньор на Лудогорец

Локо Пд се опитва да измъкне треньор на Лудогорец

Старши- треньорът на Локо (Пд) Едуард Ераносян е набелязал решение на проблемите си около вратарския пост. То се състои в отмъкването на треньор от шампиона Лудогорец, научи "Меридиан Мач". Тимът от парк Лаута се нуждае от специалист, който да готви вратарите, защото в момента в клуба няма такъв. Това принуждава Едо да възлага тези функции на един от вратарите си - Илко Пиргов, което малко или много не е сериозно.

Именно заради това Ераносян иска да вземе в Локо Любомир Шейтанов, както към днешна дата тренира Владо Стоянов и компания в Разград. Двамата работиха заедно в шампионския сезон на "черно-белите" и по време на краткия престой на Едо при разградчани миналата година. Ясно е, че Локо (Пд) не може да извади по-голяма заплата от тази, която Шейтанов взима в Разград. Ераносян обаче се надява, че приятелството му със специалиста по вратарите ще помогне и той ще акостира на "Лаута".

Отделно от това треньорът на Локо (Пд) може да увеличи щаба си и с нови помощници. Всичко ще стане ясно след 1 януари, когато в клуба ще се взимат важни решения около селекцията и спортно-техническия щаб. Засега единствен помощник на Ераносян е Христо Колев-Бащата. Двамата са в отлични взаимоотношения.

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти