Директор в Лудогорец става учител

Директор в Лудогорец става учител

Изпълнителният директор на Лудогорец Ангел Петричев става учител по български език за един час. Откритият урок, който той ще проведе в петък, е едно от събитията, с които ОУ “Ив.С.Тургенев“ в Разград отбелязва своя патронен празник, предава.

Учениците отправиха предизвикателство към журналисти от Разград да станат част от образователния процес като учители по български език и литература. Шестима вече преподаваха в учебното заведение.

Предизвикателството е прието и от Ангел Петричев, който е със специалност „Български език и история“, а от началото на учебната година е член на Обществения съвет на ОУ “Ив.С.Тургенев“.

Откритият урок на Петричев пред петокласници започва в 12:00 часа в петък (11 ноември) в кабинет 303 в училището. Темата е: ”Любовта към българския език и удоволствието да говорим на него”.

Част от празничната програма е и шахматен сеанс на 15 дъски, който ще изнесе майсторът на спорта и почетен гражданин на Разград Иво Владимиров. Той започва в 13:20 часа, а от 14:00 часа във фоайето на училището е началото на традиционния общински шахматен турнир „Тургенев”.

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти