Лудогорец пусна билетите за гостуването на Пари Сен Жермен

Лудогорец пусна билетите за гостуването на Пари Сен Жермен

ПФК Лудогорец стартира продажбата на билети за мача от група "А" на Шампионската лига срещу Пари Сен Жермен на стадион „Парк дьо Пренс” в Париж на 6 декември от 20,45 ч. местно време. Цената на един входен талон за блокове 101, 102, 301 и 302 на трибуна Boulogne e 35 евро.

Билетите се продават на клубната база Спортен център Лудогорец.

Привържениците на тима, които живеят извън Разград, ще имат възможност да се снабдят с входни талони посредством покупката на ваучери. 

За целта всеки желаещ да гледа на живо двубоя на "Парк дьо Пренс" трябва да изпрати заявка посредством мейл до tickets@ludogorets.com със следната задължителна информация:1. Брой необходими билети.

2. Три имена, изписани на латиница, по документ за самоличност за всеки заявен билет.
3. Номер на документ за самоличност – лична карта или международен паспорт. 

4. Рождени дати на тези лицата, които ще присъстват на стадиона.

5. Телефонен номер за връзка.На заявилите билети ще бъде върнат отговор с банкова информация, за да бъде направено плащане по сметка на клуба.

След като клубът получи съответната сума за поръчаните билети, всеки поддал заявка ще се сдобие с ваучер със следната информация: три имена, рождена дата, ред и място в сектора за феновете на Лудогорец.

Ваучерът ще има уникален бар код и гарантира на лицето, че успешно е заплатено и запазено място за мача.

В деня на мача /06.12.2016г./ представители на ПФК Лудогорец ще заменят ваучерите за валидни билети. За целта ще бъде отворено гише на вход V на „Парк дьо Пренс” в близост до сектора за гостуващите фенове.

Важно! Феновете трябва да носят документ за самоличност при пристигането на стадиона. Без лична карта или паспорт привържениците няма да могат да достигнат до пункта за размяна на ваучери с билети.

ПФК Лудогорец съобщава, че ваучерите са поименни и лични и не могат да бъдат заменяни или преотстъпвани на трети лица! Билетите се връчват лично на всяко лице срещу предоставен за проверка документ за самоличност. Входните талони също са поименни и не могат да бъдат предоставяни на друго лице.

Имейлът accounts@ludogorets.com не е валиден за записвания за мача Пари Сен Жермен - Лудогорец. Всички изпратени заявки до него следва да бъдат изпратени отново на tickets@ludogorets.com, за да бъдат обработени.

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти