Венци Христов: В съблекалнята едва ли не ще си разбием главите от яд

Венци Христов: В съблекалнята едва ли не ще си разбием главите от яд

Нападателят на Левски Венцислав Христов обяви след издънката срещу Монтана, че футболистите на сините са много ядосани заради слабото си представяне.

"Не успяхме да вкараме ситуациите, които създадохме. Представихме се под нивото, което сме показали и доказали, че можем да играем", каза Христов, който на въпрос защо феновете са освиркали тима, отговори:

"Не мога да си обясня защо се получи така. Първи кръг, времето е топло, добър начален час за игра. Но щом са решили да ни освиркват…

В съблекалнята всички много съжаляват. Едва ли не ще си разбият главите от яд. Другата неделя имаме нов мач, трябва да вдигнем главите и да победим", коментира таранът след нулевото домакинско равенство на неговия тим.

Относно критиките на треньора Люпко Петрович, че сините се нуждаят от нападател, защото не могат да вкарват, таранът се съгласи с това мнение.

"Люпко има право на мнение. Аз не съм го опровергал, защото под негово ръководство нямам гол. Не знам защо така се получава. В другия мач ще се опитам да го опровергая като вкарам", закани се Венци Христов.

снимка: Марин Маринов, Sportal.bg

Още от БГ Футбол

Виж всички