Новото попълнение на Левски се покри

Новото попълнение на Левски се покри
Договорилият
се с Левски халф Абделах Зубир се покри, научи

Sportal.bg

. 24-годишният мароканец с френски паспорт и днес не пристигна в София. Както е известно, Зубир премина успешно медицинските изследвания в София вторник и сряда и договори личните си условия със "сините", но проблем с бившия му клуб Петролул (Плоещ)
му попречи да сложи подписа си под договор
с 26-кратния шампион на България и той се върна в Лил.
Както

Sportal.bg

съобщи
преди два дни, синдикът, който управлява Петролул в момента
, не пускаше Зубир, тъй като твърдеше, че все още има действащ договор с клуба. Нещата обаче в крайна сметка все пак са се уредили в четвъртък вечерта и бившият играч на Истр, Гренобъл и Хибърниън трябваше да пристигне вчера в България, за да започне подготовка под ръководството на Люпко Петрович.
Той имаше полет от Париж за София, но така и не се появи, въпреки че бе очакван на трибуните за контролата със Септември София (
3:1
) в Правец. Официалната причина е,
че бил изпуснал самолета и днес столичани очакваха Зубир да се завърне в България
, като поради тази причина кондиционният специалист Роко Перота бе готов да работи индивидуално с него в Правец, докато останалите играчи почиват до понеделник.
87 Левски - Септември София
Зубир обаче и днес не се появи в София, което вече притеснява "сините", които не спират да получават гаранция от агента му, че всичко ще е наред. Най-вероятно халфът няма да пристигне и утре, но в понеделник, ако няма новини от него, Левски ще се насочи към нов футболист, научи

Sportal.bg.

Ръководните фактори на "Герена" вече дори имат готов вариант.
Случката ядоса сериозно още вчера треньора Люпко Петрович, който е одобрил играча и разчита на по-сериозно отношение, а днес вече не е сигурен, че ще подпише с Левски.
Последвайте каналите ни в:

Битката започна!
Докажи, че познаваш шампионата на Стария континент и спечели посещение на мистичния Анфийлд!

Включи сe

Още от БГ Футбол

Виж всички