Стана ясно кога пристига новата звезда на Левски

Стана ясно кога пристига новата звезда на Левски

Новата звезда на Левски Хеан Деса продължава да го няма и това притеснява Люпко Петрович. Сърбинът дори заяви, че няма представа какво се случва. "Не знам какво се случва с Хеан Деса. Не разбирам защо той си тръгна, след като подписа договор. Мисля, че трябваше да остане и да се запознае с другите футболисти. Чудно ми е защо е такова решението, за да имаме проблеми сега с визата и други неща", сподели той преди заминаването за Правец.

Sportal.bg научи, че първата работа на Станислав Ангелов като спортен директор е била да се срещне в компанията на Николай Илиев с представляващите интересите на Деса мениджъри в България. На срещата е била коментирана ситуация, около 22-годишният техничар от Перу, който има проблем с визата и не се яви навреме за лагера на "сините".

Въпреки това е станало ясно, че Деса, който с днешна дата е най-скъпоплатеният играч на 26-кратните шампиони на България, пристига в София във вторник на 21 юни. Веднага след това той ще се присъедини към новите си съотборници в Правец, като има вероятност да дебютира дори на 24 юни с Пирин (Разлог). Именно срещу отбора на Николай Митов Левски стартира летните си контроли.

Както е известно, Деса подписа със "сините" за 2+1 години, след като миналата година игра в Монпелие.

Последвайте каналите ни в:

Битката започна!
Докажи, че познаваш шампионата на Стария континент и спечели посещение на мистичния Анфийлд!

Включи сe

Още от БГ Футбол

Виж всички