Асове на Лудогорец спят при Джеймс Бонд

Асове на Лудогорец спят при Джеймс Бонд

Играчите от румънския национален отбор са третирани като кралски особи. Такова сравнение направиха медиите на север, след като тимът пристигна и се настани в замъка/хотел "Тиара Шато Мон Роял" в Шантийи. "Мястото е достойно за крале. Басейните са огромни, храната е прекрасна и в големи количества. Непрекъснато служители на хотела се грижат за комфорта. Гледката пък е уникална", пишат журналисти. Замъкът е построен през 18 век. Той е много известен с факта, че в него са снимани кадри от последния 14-и филм на Роджър Мур в ролята на Джеймс Бонд - "Изглед към долината на смъртта".

В същото време звездата на Лудогорец и националния отбор на Румъния Клаудиу Кешеру се е успокоил и вече концентриран за Евро 2016. В последните дни нападателят трудно заспивал нощем заради слуховете, че селекционерът Ангел Йорданеску няма да го включи в групата за финалите, твърди "Fanatik.ro". След като Кешеру се качи на самолета за Франция изражението му станало друго. Той дори бе първа линия на селфитата със съотборници на френска земя.

Румънските футболисти обаче продължават да негодуват срещу смяната на капитана. Повечето от съотборниците на Кешеру и компания си искат Разван Рац, въпреки лентата бе дадена на Влад Кирикеш. Дорин Гоян стана поредният играч, който се застъпи за доскорошният лидер. "Уважавам Влад. Харесвам го много, но за мен Разван трябва да ни води в мачовете. Той има повече опит. Дано да вземем поне точка от Франция в първия мач. Няма да е лесно, но ние ще опитаме всичко. Ако загубим шансовете ни за класиране остават 50%", заяви Гоян.

"Стандарт"

Бъди част от "Домът на феновете”, играй и печели със Sportal.bg.

Още от Футбол свят

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти