Цецо Соколов: Загубихме мача заради мен (видео)

Цецо Соколов: Загубихме мача заради мен (видео)

Диагоналът на националния ни волейболен отбор Цветан Соколов пое вината за тежката загуба от Канада с 1:3 в Световната лига във Варна.

"Моите глупости бяха много повече от вчера. Не бих казал, че отборът е направил толкова много грешки, но аз направих може би най-слабия си мач за тази година честно казано. Толкова много индивидуални грешки направих и неправилни решения от моя страна. И лично според мен загубихме този мач заради мен, не можах да помогна с нищо на отбора. Няма какво повече да кажа. Просто не се получаваха нещата, които знам да правя и мога да правя, а всяко нещо, което опитвах, не ставаше. Или ставаше грешка, или ставаше точка за тях. Така, че мога да кажа само едно "Извинявай!" на отбора. Това е и гледаме напред. Умора има, но по време на един мач няма как да се пестиш. Това за мен го няма, но моята игра е повече физическа, свикнал съм да разчитам на физиката си, не толкова технически да атакувам, и явно днес ме подлъга", призна Цецо Соколов.

"Защо да нямаме шансове срещу Бразилия? Отбор са, хора от другата страна, всеки прави грешки, както видяхте и вие днес. Излизаме да играем, да дадем нашата игра и да се надяваме, че това, което беше днес, няма да се повтори. Олимпийски шампиони са, но това не означава, че са застраховани от загуба", завърши диагоналът.

СНИМКИ: FIVB.COM


Следвай ни:

Още от Волейбол

Виж всички