Нолито: В Манчестър сякаш живеехме в пещера

Нолито: В Манчестър сякаш живеехме в пещера

Нападателят на Манчестър Сити Нолито се оплака от престоя си в Англия. Пред испанско радио той описа времето, прекарано в Англия, като "живеене в пещера". Играчът бе привлечен за 13,8 милиона паунда от Селта миналото лято, но не успя да се наложи на "Етихад".

Той е получил разрешение да преговаря със Севиля, тъй като иска да се върне в родината си.  Сити иска 12 милиона за услугите му, но Севиля предпочита да го вземе под наем. Със сигурност обаче той ще напусне Манчестър.

"Лицето на дъщеря ми си смени цвета. Изглеждаше сякаш е живяла в пещера". Така 30-годишният Нолито описа начина на живот в Англия. "Научих много, много малко английски, много е трудно. Само "утре", "добро утро", "добър ден" и още малко. Не мисля, че Сити разчита на мен, като вземем предвид колко играх от януари насам. Имам договор с клуба, така че те ще решат, но аз искам да напусна. Не съм играл от шест месеца", допълни той.

Селта и Бетис също имат желание да вземат Нолито под наем. Нападателят иска да играе редовно, за да попадне в състава на Испания за световното първенство догодина.

Бъди част от "Домът на феновете”, играй и печели със Sportal.bg.

Още от Футбол свят

Виж всички