Кличко повалил Кобрата с отчаян ход, заяви промоутърът на българина

Кличко повалил Кобрата с отчаян ход, заяви промоутърът на българина

Промоутърът на Кубрат Пулев Кале Зауерланд си припомни как се е стигнало до загубата от Владимир Кличко през 2014 година, предвид възможността отново да има такъв мач в близко бъдеще. Такъв вариант може да стане факт, ако украинецът спечели реванша за титлите на Международната боксова федерация и Световната боксова асоциация с Антъни Джошуа и съответно трябва да защитава първата срещу Кобрата (вижте изказването по тази тема на Зауерланд).

“Ако гледате пак първия рунд, ще видите, че Пулев удря Кличко и чак след това украинецът контрира с нещо, дошло от небесата като отчаян ход. Пулев го разтърси и Кличко извади голям късмет, че записа такова попадение при контрата си”, казва Зауерланд пред “Boxing News”.

“Това беше най-странният мач на Пулев, загубата дойде заради тактическа грешка. Уволнихме треньора още преди да се е прибрал в съблекалнята. Просто шантава вечер. Сега е съвсем различно с Ули Вегнер, който е най-успешният треньор в Европа с 14 световни шампиони зад гърба си. Никой не може да се сравнява с него по създаване на шампиони в последните 20 години, така че ни очаква страхотен мач”, каза още Зауерланд.

Последвайте каналите ни в:

Още от Бойни спортове

Виж всички