Тервел Пулев става посланик на "Детска Игриада"

Тервел Пулев става посланик на "Детска Игриада"

Боксьорът Тервел Пулев е лице на спортния празник „Детска Игриада“ тази година, организиран от Az-deteto.bg, част от Investor Media Group, който ще се проведе на 10 юни в парка “Заимов“. За втора поредна година инициативата подкрепя и волейболистът Владимир Николов. Посланиците застават зад каузата на най-големия детски портал родители и деца да имат възможност да спортуват заедно.
 
„Детска Игриада“ тази година ще се проведе под мотото „Сподели радостта от спорта със своето дете“, като акцентира върху правилното отношение на деца и родителите към спорта през цялата година. Събитието за втора поредна година повдига дискусия за добрия пример, който родителят може да даде на детето си чрез спортуване.
 
Чрез детския си сайт Az-deteto.bg Investor Media Group за поредна година дава  шанс на деца от 5 до 12 години да пробват различни спортове със своите семейства и приятели. Порталът се старае активно да стимулира разнообразни инициативи за най-малките и да провокира желание за спорт и движение у тях.
 
Тази година малчуганите ще имат шанса да се включат в различни състезателни дисциплини по лека атлетика, щафетно бягане и щафетни игри, велокрос, бадминтон. За най-добрите състезатели детският сайт на Investor Media Group е подготвил специални изненади и награди. Децата ще имат възможност и да пробват на място спортовете и в демонстрационните кръгове по карате, айкидо, хокей, лонгборд, тенис на маса, фехтовка, волейбол.
 
Всеки, който иска да се включи в състезанията, трябва да се регистрира за събитието на платформата http://igriada.az-deteto.bg/. Програмата и регламента на всички състезания могат също да бъдат открити в сайта. Повече подробности за спортния празник на 10 юни всеки може да следи и във фейсбук страницата на събитието.

Още от Други спортове

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти