Милко Георгиев: Притеснявам се баба Дора да не получи инфаркт (видео)

Милко Георгиев: Притеснявам се баба Дора да не получи инфаркт (видео)

Административният директор на ЦСКА-София Милко Георгиев атакува директно собственика на Лудогорец Кирил Домусчиев. Освен това той заяви, че се надява синдик Дора Милева да не получи инфаркт. Както е известно, във вторник ще се проведе търгът за активите на ЦСКА.

"Нито доказателства, нито да правим панаири, очаквам нови провокации от страна на Лудогорец. Ето, казвам го директно. Няма как собственикът на Лудогорец да участва с три фирми на търга, цялата схема - нещо, което знаем отдавна. Тук за Купата на България играят със 100 човека публика!

Домусчиев беше заместник-председател на Надзорния съвет на същото това ЦСКА, което фалира. Ако искаше, да го беше спасил. А не сега да избива комплекси, като води война с Гриша Ганчев посредством футбола. Всичко очаквам от тях, това са хора без чест. Чета след мача в Разград разни работи, все едно не съм бил там. Да не говорим, че покривът им протече.

Питам Лудогорец с кой отбор игра финал? С Ботев (Пловдив) или с Металик (Сопот)? Вчера Ботев (Дебелец) ли влезе в "А" група или Етър? Стига глупости! Вече картите са свалени на масата. Не се опасявам, че можем да изгубим търга. Притеснявам се баба Дора да не получи инфаркт. Сега не знам какво ще измисли тя.

ЦСКА не е призовавал феновете да ходят на търга. Отиваме и си подаваме офертата. Защо участват с три фирми? По закон могат да участват с три фирми, да… но какво значение има дали е по-закон или не, когато са три свързани? Аз член ли съм на Лицензионната комисия, та ме питате мен? Подготовката ни е съсредоточена на 29 юни да излезем в мач от Европа. Надявам се първо да сме домакини", каза Милко Георгиев пред медиите.

Последвайте каналите ни в:

Битката започна!
Докажи, че познаваш шампионата на Стария континент и спечели посещение на мистичния Анфийлд!

Включи сe

Още от БГ Футбол

Виж всички