Митов: Дошъл съм да направя силен отбор и ще го направя (видео)

Митов: Дошъл съм да направя силен отбор и ще го направя (видео)

Старши треньорът на Левски Николай Митов бе изключително разочарован от поредното тежко поражение от ЦСКА-София. Специалистът отказа да коментира в детайли представянето на своите футболисти, като заяви, че никога не би ги нападнал. Митов бе категоричен, че поредицата от слаби резултати няма да го откаже да изпълни целта, за която се е завърнал на “Герена” - да създаде силен отбор.

“Пак не влизаме в мача, първа минута - гол. Поздравявам съперника, заслужена победа за него. Имаме много работа да вършим. Топката ни е в краката и ние допускаме по елементарен начин да ни я вземат и да направим фаул. Цяла седмица говоря, че трябва да сме концентрирани. Ако има несигурност, да изритваме топката напред. Това, което не сме правили по време на тренировките, ни се получава”, коментира разочарованият Митов.

“Играем слабо, това е очевидно, но към момента това са ни възможностите си. Представянето ни не е това, което искам да виждам, но аз бях наясно с това още с идването си. Оставих четиримата футболисти с изтичащи договори, за да видя реално какво е нивото на останалите. Не бива да се заблуждаваме с една победа, че сме добре, защото не е така”, каза още наставникът на “сините”.

“Много се насъбра и на феновете. Нормално е, когато загубиш с 0:3, да има недоволство. Не искам да коментирам ситуацията за Европа, но принципно всичко трябва да се знае предварително. Виждате обаче, че в последните няколко кръга няколко дни преди срещите разбираме кога играем”, недоволства Митов.

“До 31 май това е положението. Никога няма да обвиня футболистите пред медиите, не е в мой стил. Оставам на “Герена”, тъй като имам договор за още една година. Не съжалявам обаче за нищо. Дошъл съм да направя силен отбор и ще го направя. Имам здрава психика и търпение. Нямам пораженческо мислене. Казах ви - още с идването си знаех през какво ще мина. Това обаче е пътят. Иначе пак ще си говорим, че сме добре, ама всъщност пет години нищо не правим”, завърши “синият” треньор.

Последвайте каналите ни в:

Битката започна!
Докажи, че познаваш шампионата на Стария континент и спечели посещение на мистичния Анфийлд!

Включи сe

Още от БГ Футбол

Виж всички