Бушар не е виновна за слабите си резултати и някой ще плати за тях

Бушар не е виновна за слабите си резултати и някой ще плати за тях

Адвокатът на Южени Бушар Бенедикт Морели заяви, че "някой ще си плати" за причинените тенис неволи на канадката, която "не е същата" от 2015 година насам, когато претърпя неприятен инцидент по време на US Open.

Тогава на турнира от Големия шлем в Ню Йорк Бушар се подхлъзна и падна в съблекалнята, което доведе до сътресение в главата и принудително прекратяване на участието ѝ в надпреварата. Оттогава Бушар съди Тенис асоциацията на САЩ, защото е убедена, че "странната и хлъзгава субстанция на пода", която е провокирала падането ѝ, е била оставена поради невнимание и немарливост на персонала.

"Оттогава е видно, че тя не е същата на корта, защото резултатите ѝ изобщо не са добри. Никак не е лесно да си върнеш нивото след такъв инцидент. Някой ще си плати", бе категоричен адвокатът на Бушар, но развитие по делото може да има най-рано през септември.

Бушар се представя разочароващо от началото на 2017-а и записа четири поредни отпадания в първи кръг на турнирите в Акапулко, Индиън Уелс, Маями и Монтерей.

Следвай ни:

Още от Тенис

Виж всички