Дон Кинг: За да победи Кличко, Джошуа трябва да надскочи себе си

Дон Кинг: За да победи Кличко, Джошуа трябва да надскочи себе си

Легендарният американски промоутър Дон Кинг сподели мнението си по отношение на предстоящия сблъсък между Владимир Кличко и световния шампион на IBF в супертежка категория Антъни Джошуа и обясни какво трябва да направи британския боксьор, за да победи украинеца. А това е - да надскочи себе си.

"За да победи Кличко, Джошуа трябва да направи невъзможното. Това ще бъде великолепна битка, която ще се превърне в истински празник за феновете и в която, в крайна сметка, няма да има губещи", заяви Кинг пред SportBild.

Според американския промоутър, Кличко все още е по-добър от болшинството боксьори в тежка категория и затова украинецът не трява да си тръгва от бокса след боя с Джошуа.

"Кличко не трябва да излиза в пенсия след мача с Джошуа, независимо от това как завърши срещата. Той все още е много добър", категоричен бе Дон Кинг.

Двубоят Кличко - Джошуа ще се състои на стадион "Уембли" в Лондон на 29 април. Зрелищната битка ще бъде наблюдавана от 90 000 зрители, с което ще бъде подобрен рекорда за посещаемост в следвоенната история на бокса във Великобритания.

Последвайте каналите ни в:

Още от Бойни спортове

Виж всички