Треньор обяви предварително стартовите 11-ки и смените на своя отбор за следващите 3 мача

Треньор обяви предварително стартовите 11-ки и смените на своя отбор за следващите 3 мача

Съставите на Созопол за турнира Pomorie cup са фиксирани, независимо от развитието на трите мача, обяви старши треньорът Румен Димов. Той е обявил предварително стартовите 11-орки и смените, както и кога ще бъдат извършени. Така всеки е наясно по колко минути ще участва в игра. Контузени няма и шанс за изява ще получат всичките 24-ма футболисти от наличния потенциал.

„Небесносините” ще съчетаят времето на провеждане на турнира с лагер в Поморие. Спорът за купата започва от утре с участието на 4 отбора. Другите два, освен домакините и Созопол, са Несебър и Карнобат. Ще се играе по системата всеки срещу всеки, като мачовете са на 11-и, 14-и и 18 февруари.

Румен Димов обяви зимната селекция за приключила. На мястото на освободените 4-ма футболисти бяха привлечени също толкова. Напуснаха Антони Иванов, Георги Радев, Иван Стоянов и Георги Хашев, а новите са Даниел Андреев от Нефтохимик, Георги Петров от Борислав Първомай, Любомир Илиев от Ботев Враца и Мартин Сечков, който за последно бе на гурбет в Италия.

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти