Бранител на Копенхаген се закани на Лудогорец

Бранител на Копенхаген се закани на Лудогорец

Сериозни закани за Лудогорец долетяха от Дания. Бранителят на Копенхаген Лудвиг Аугустинсон посочи пред клубния сайт по какъв начин разградчани могат да бъдат елиминирани от Лига Европа.

"Най-важното е да вземем добър резултат в София. След това ще довършим Лудогорец на нашия стадион. Уверен съм, че по трибуните ще има много наши фенове, които ще окажат голям натиск върху съперника ни. Публиката ще направи разликата в този мач. Ще бъде много напечено и тежко. Но не за нас, а за Лудогорец", закани се Аугустинсон.

Сайтът на Копенхаген пък припомня силната форма на отбора в евротурнирите.

"Следващия четвъртък ни предстои тежко гостуване в София срещу Лудогорец, а реваншът на "Телиа Парк" е на 23 февруари. Вярваме, че подкрепата от трибуните ще постави съперника под напрежение. Неведнъж вие, нашите фенове, сте мотивирали футболистите. Вярваме, че ще го направите отново.
Нищо няма да бъде решено в първия мач в София. А в последните ни 8 срещи на международната сцена загубихме само от Лестър.

 Всъщност трябва да се върнем 20 години назад, за да намерим сблъсък на елиминационна фаза, в който сме били поставени в затруднено положение след първия мач. Тогава (б.р. - през есента на 1997 г. за КНК) загубихме от Бетис с 0:2 в Испания и направихме 1:1 у дома", пише сайтът на Копенхаген.

Още от БГ Футбол

Виж всички