ЦСКА-София пред раздяла с водещия си голмайстор

ЦСКА-София пред раздяла с водещия си голмайстор

Голмайсторът на ЦСКА-София през есента Густаво Кулма е много близо до завръщане в Колумбия. Според тамошния журналист Алфредо Кастийо бързото крило вече се е разбрал за заплатата си с гранда в родината си Милионариос, като сега предстои да се постигне съгласие на ниво клуб-клуб. Може да се окаже проблем, че Милионариос иска да взема нападателя под наем до края на сезона, като не е ясно дали ЦСКА-София ще се съгласи на подобен вариант.

Евентуалното напускане на Кулма, който вкара 5 гола за "червените" за първенство, е свързано и с трансфера на един или двама нападатели на "Армията", които се чакат в близките дни. Ако от клуба обаче се провалят в опита да докарат качествени тарани в София, със сигурност няма да искат да се разделят с колумбиеца.

Густаво Кулма вече е бил пред трансфер в Милионариос по времето, когато беше футболист на Онсе Калдас. Той обаче е имал лоша репутация в Колумбия, като се е смятяло, че не държи на спортния режим. От Милионариос се надяват да е оставил зад гърба си проблемите на младостта си и да им свърши работа в започващото скоро първенство Апертура.

"Меридиан Мач"

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти