Шест месеца по-късно: Литекс - ЦСКА 19:3

Шест месеца по-късно: Литекс - ЦСКА 19:3

От началото на годината ЦСКА-София освободи трима футболисти. Това са капитанът Борис Галчев, вратарят Анатоли Господинов, а днес стана ясно, че червените се разделят и с нападателя Павел Головодов.

След тяхното напускане от миналогодишния тим на ЦСКА, спечелил купата на България, на "Армията" остават шестима футболисти. Трима от тях - Слави Петров (вратар), Божидар Чорбаджийски (защитник) и Преслав Йорданов (нападател), са на лагер с първия отбор на ЦСКА-София в Испания.

Останалите - Васил Попов (защитник), Валентин Антов (защитник) и Петър Витанов (халф), са в дублиращия тим, който играе в "Б" група.

В първия отбор на ЦСКА-София има 18 футболисти от миналогодишния отбор на Литекс. Към тях можем да прибавим и кадъра на ловчанлии Станислав Манолев.

На лагера в Испания са: Антон Недялков, Рафаел Перез, Станислав Манолев, Красимир Станоев, Диого Виана, Арсенио Нунеш, Кристиян Малинов (не е в Испания, защото е контузен, но по принцип е част от първия тим), Александър Георгиев, Петрус Бумал, Никола Колев, Кирил Десподов, Густаво Кулма, Милчо Ангелов, Александър Конов, Стойчо Атанасов,  Пламен Гълъбов, Ангел Лясков, Тонислав Йорданов, Румен Руменов

В дублиращия отбор пък са Михаил Кулов, Добромир Бонев, Георги Минчев, Георги Търтов, Мартин Симеонов и Марчело Тенев.

В първия тим на ЦСКА-София има:

Футболисти на ЦСКА - 3
Футболисти на Литекс - 19

В ЦСКА-София 2 има:

Футболисти на ЦСКА - 3
Футболисти на Литекс - 6

Общо:

Футболисти на ЦСКА - 6
Футболисти на Литекс - 25

Още от БГ Футбол

Виж всички