Бандаловски се сети за Левски

Бандаловски се сети за Левски

Иван Бандаловски омекна сериозно в мнението си за евентуално завръщане в Левски. Десният бранител е споделил пред свои близки, че вече няма нищо против да облече синята фланелка. Както е известно, през пролетта от "Герена" имаха интерес към него, а за привличането му особено много настояваше треньора Люпко Петрович. В крайна сметка обаче бившият играч на Партизан отказа да приеме предложението на "сините". Една от основните причини бе миналото му в ЦСКА, където дори носи капитанската лента, макар че кариерата му стартира в ДЮШ на Левски.

Чрез свои близки Бандаловски е сондирал дали на "Герена" все още го искат. В интерес на истината, "сините" продължават да търсят десен бранител, след като единствената им опция в тази зона на терена си остава Сашо Александров. Договорът на Алвеша е до лятото, като още не е решено дали ще му бъде предложен нов. Вместо нов десен бранител, левскарите малко странно решиха да се подсилят с поредния централен защитник в лицето на Давид Яблонски.

Името на Иван Бандаловски пък се спряга усилено и за трансфер в Локомотив (Пловдив). Шансът да облече екипа на "смърфовете" обаче не е твърде голям, тъй като Едуард Ераносян вече разполага на тази позиция с Пламен Крумов и новото попълнение Шоко.

"Меридиан мач"

Още от БГ Футбол

Виж всички