Скандалният Деса потвърди, че води преговори с няколко клуба

Скандалният Деса потвърди, че води преговори с няколко клуба

Скандалният футболист на Левски Хеан Деса отрече пред медиите в родината си Перу да е водил разговори с бившия си отбор Алианса (Лима). В специално интервю за изданието “El Bocon” крилото потвърди, че агентът му води разговори с други клубове, където да продължи евентуално кариерата си. Водещият се все още играч на 26-кратния шампион на България Деса обаче не пожела да разкрие техните имена.

Припомняме, че лудият латинос има действащ договор с Левски. Той обаче така и не се появи на сбора на тима за началото на подготовката на 6 януари. Ръководството на “сините” му е бясно, като от “Герена” признаха преди няколко дни, че са предприели процедура за дисциплинарното уволнение на Деса. “От това, което сме говорили с моя агент Еио Касарето” - не, защо да ви лъжа? Разговори с Алианса не са водени, има с други клубове, но имена към момента не мога да споменавам”, призна пред изданието скандалджията.

“Ако Университарио де Депортес реши да ми предложи договор, мисля, че мога да кажа “да”. Със сигурност бих помислил малко, тъй като все пък съм продукт на школата на Алианса. Но всяко място, на което ще се чувствам добре, е опция за мен. Един футболист трябва да бъде на 100% професионалист. Университарио е голям отбор, който разполага с качествени и много опитни играчи. Работа на моя агент обаче е да води преговорите с клубовете, които проявяват интерес към мен”, допълни още Деса.

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти