Венгер: Оставането на Йозил не зависи толкова от моето

Венгер: Оставането на Йозил не зависи толкова от моето

Арсен Венгер коментира изказването на Месут Йозил, че бъдещето му в Арсенал е свързано с оставането на мениджъра в клуба. Договорът на германеца изтича през 2018 г., докато този на наставника - след по-малко от шест месеца. Преди дни Йозил обясни, че първо иска да види какво ще се случи с Венгер, за да знае какво да прави занапред.

"Не мисля, че моето бъдеще е основно за неговото решение, заяви френският специалист. - Да, част от нещата е, но не основната. Смятам, че хората не разбраха Месут правилно. Има още толкова много условия и подробности при преговорите. Надявам се бързо да стигнем до решение с него. По-често говоря с неговия агент, отколкото с него самия. Същото е и положението с Алексис Санчес. Да не забравяме, че те имат договори с Арсенал за още 18 месеца, което не малко. Спокоен съм."

Венгер зарадва привържениците с новината, че споменатите вече Йозил и Алексис, както и Лоран Косиелни и Петер Чех са възстановени от травмите си и се завръщат в състава за двубоя срещу Суонзи утре.

Аут все още обаче са Ектор Белерин, Франсис Коклен и Тио Уолкот.

Още от Футбол свят

Виж всички