Арсенал потвърди приказния трансфер на Брамал, Венгер го засипа с похвали

Арсенал потвърди приказния трансфер на Брамал, Венгер го засипа с похвали

Арсенал потвърди трансфера на 20-годишния бранител Коен Брамал, който пристига от тима на Хеднесфорд Таун, който е част от седмото ниво на английския футбол. Медиите на Острова обръщат голямо внимание на сделката, която е като истинска приказка за момчето. Брамал получава предложението да изкара проби в Арсенал само няколко седмици, след като губи работата си във фабрика за автомобили в Крю. От днес 20-годишният ляв бек ще получава по три хиляди паунда на седмица, а досегашният му клуб ще прибере 40 000 за него.

Брамал е впечатлил по време на няколкодневната подготовка с първия отбор и днес подписа своя договор с клуба. Първоначално той ще се присъедини към тима до 23 години, но идеята е възможно най-скоро да бъде интегриран към първия отбор.

"Брамал е млад, обещаващ ляв бек, който няма опит най-високо ниво, но разполага с фантастични качества. Притежава огромна скорост, добър ляв крак и страхотно желание да се справя добре. Той е много вълнуваща перспектива", коментира Арсен Венгер пред официалния сайт на Арсенал.

Още от Футбол свят

Виж всички