Нападателят, който е търсен от всички футболисти на Острова

Нападателят, който е търсен от всички футболисти на Острова

В гаража на бившия нападател на Уест Хам и Астън Вила Марлон Хеърууд в Нотингам са окачени фланелки на редица футболисти от Висшата лига. Там присъстват имената на Хари Кейн и Кайл Уокър, а Робер Пирес му е написал послание върху стар екип на Арсенал. Всъщност тези футболисти вече не са му опоненти, а клиенти, а въпросният гараж е новият му офис. Те отиват при Хеърууд, когато автомобилът им им е скучен или просто там им липсва PlayStation. И той удовлетворява всичките тези желания.

Пред Daily Mail Хеърууд споделя, че някои от тях искат своя номер от фланелката да бъде зашит на седалките, а други искат задните седалки да се трансформират в легло, така че да може да почиват преди и след мачове. "Нищо не ни изненадва. Хората идват с какви ли не щури идеи", споделя Хеърууд. "Молят ни да сложим в колите машини за кафе, принтери, какво ли не". На някои работата им може да напомни за старото MTV шоу Pimp My Ride с разликата, че тук се работи с най-добрите автомобили в света.

Когато Лестър спечелиха титлата на Острова, всеки футболист получи скъпо, чисто ново светло синьо BMW i8 от собственика на клуба Вичай Сриваданапраба. Синьото обаче не на всички се харесва, когато става дума за автомобил, и точно те посещават Хеърууд. Риад Марез, Уес Морган, Дани Симпсън и Демарай Грей си плащат на Хеърууд, за да смени цвета на автомобилите им на стойност 105 хил. паунда (120 хил. евро).

Хеърууд започва професионалната си кариера през 1996 година и въпреки новото си поприще и липсата на тим в момента все още не се отказва от футбола. Миналия месец изминаха 14 години, откакто той премина в Уест Хам за 500 хил. паунда – нищожна сума от днешна гледна точка. След като подписва с "чуковете" той си купува и първата скъпа кола – Porsche 911 Carrera 4.

Докато няма отбор в момента и между разговорите с футболисти Хеърууд прави нещо напълно очаквано за този етап от кариерата си – придобива лиценз за треньор от УЕФА, защото все пак иска един ден да стане мениджър.

Още от Моторни спортове

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти