Гледай на живо

Меле между фенове и минимален успех за Локо (София) белязаха завръщането на столичното дерби със Славия - на живо от ст. "Васил Левски"

Аларма изкара Надал на улицата в 4 сутринта

Аларма изкара Надал на улицата в 4 сутринта

Аларма накара Рафаел Надал да се озове на улицата в 4 сутринта в нощта, след като световният номер 1 прекрати участието си на Финалите на ATP в Лондон. В понеделник испанецът загуби първия си мач в турнира от Давид Гофен, а след това заяви, че болките в коляното няма да му позволят да продължи да играе.

Пожарна аларма в хотела, където са отседнали тенисистите, се е включила през нощта и ги е накарала да излязат на улицата. За това разкри Джак Сок, който след случката спечели двубоя си срещу Марин Чилич.

"Това вероятно беше най-дразнещият звук, който съм чувал в живота си. Ние бяхме на втория етаж на хотела. Предполагам, че това, което се е случвало, е било на този етаж. Чувах алармата сякаш е в моята стая, а това продължи доста време", разказа Сок.

"В началото не знаех дали това е тестова аларма. След това осъзнах, че е 4 сутринта. Останах в стаята известно време, което вероятно не беше най-разумното нещо, ако наистина се беше случило нещо. Излязох навън и там бях Рафа и Доминик. Всички се бяха опаковали, защото беше страшно студено", допълни американецът.

ЕМИЛ ЯНЧЕВ, Лондон

Още от Тенис

Виж всички