Разкриха виновника за унизителната загуба на Арсенал

Разкриха виновника за унизителната загуба на Арсенал

Една от звездите на Арсенал се изложи брутално и е осмиван от всички на Острова. Швейцарският национал Гранит Джака бе набеден от феновете на тима за главен виновник при срамното поражение от Уотфорд с 1:2 през уикенда.

Първоначално гневът бе насочен към съдията, който свири пресилена дузпа за "стършелите" за 1:1, както и към Месут Йозил, изпуснал чиста ситуация. Кадри от телевизионните камери обаче разкриха какво точно прави Джака в последната минута на мача. Точно в този момент Том Клевърли наниза победния гол за непретенциозния тим на Уотфорд.

Оказа се, че вместо да се опитва да спре противниковия футболист, Джака е стоял на ръба на наказателното поле и най-спокойно си е бъркал в носа.
Припомняме, че след мача мениджърът на "артилеристите" Арсен Венгер се нахвърли на съдията за загубата. "“Решението за дузпата беше глупаво, даже скандално, но какво можехме да сторим ние?! Нищо. Можем да си говорим и говорим, но в крайна сметка ни вкараха гол от нея”, заяви ядосаният френски специалист.

Още от Булевард

Виж всички