Боримиров определи действията на Пелето като предателство и призова никой да не се хваща на "някаква новинка"

Боримиров определи действията на Пелето като предателство и призова никой да не се хваща на "някаква новинка"

Спортният директор на Левски Даниел Боримиров заяви след победата на “сините” с 1:0 над Ботев Гълъбово за Купата на България, че приема действията на Станислав Ангелов за предателство. Бившият футболист призова футболната общественост и медиите да не взимат под внимание тиражирането на новината, че Левски играе направомерно на “Герена”.

“Не очаквах, обаче видях, че имаше умора в отбора. Подценихме и мача. Гълъбово се беше прибрал в собствената си половина, а с такива отбори изпитваме трудности. Виждаме, че когато има подценяване, мачът става труден и тежък. Изводи за Белмонт и Кабрал не можем да правим от един мач. Намират се в различно физическо и кондиционно ниво от останалите”, каза спортният директор на “сините”.

Ботев (Гълъбово) - Левски@@@“Разбира се, че съм разочарован от действията на Станислав Ангелов. Това е едно предателство. Да смениш членовете зад гърба на ръководството. Нямам думи. Как да коментирам информациите за “Герена”? Не се хващайте на някаква “новинка”. На “компетентен” човек, който прави нещо под давлението на друг човек. Целта е да се вкарва напрежение в клуба”, заяви Боримиров.

Снимка: Иван Йочев, Sportal.bg

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти