Галчев призна, че от Митов е разбрал за завръщането му в Септември - ето какви са били първите думи на треньора

Галчев призна, че от Митов е разбрал за завръщането му в Септември - ето какви са били първите думи на треньора

Един от най-опитните футболисти в селекцията на Септември (София) - Борис Галчев, бе изключително доволен от спечелената с категоричното 4:1 победа като гост на Черно море. Полузащитникът се отчете с много красив гол от пряк свободен удар за 2:1 и изрази надеждите си, че възходът в редиците на септемврийци ще продължи и след паузата в шампионата. Успеха Галчев посвети на бившия старши треньор Димитър Васев, който по-рано тази седмица бе уволнен и заменен от Николай Митов.

“Тази победа я посвещаваме на Димитър Васев, който имаше желание да направи от Септември един добър отбор, но за съжаление, нещата не се получиха. Извоювахме победата с много труд и пот. Бях сигурен, че няма да загубим тук, защото в последните два мача само късметът не ни покри. Дай боже, да тръгнем нагоре сега”, пожела си Галчев.

“Не мога да коментирам дали е била наложителна смяната на треньорите, не е моя работа. Понякога нещата, колкото и желание да имаш, не се получават. Митов не е променил кой знае какво. Аз отново ви казвам, че последните мачове играхме много добре. Може би сега има повече настроение, което кара момчетата да играят по-добре. Този успех е много важен, защото идва точно преди паузата”, каза още халфът.

“Не знаех, че Димитър Васев е уволнен, когато ми се обади Николай Митов. Първото нещо, което ми каза, бе, че отиваме във Варна, за да победим. Радвам се, че това се случи. Принципно не пазя много добри спомени от “Тича”, това може би е първият ми успех тук. Смятам, че за стандартите на България се получи един интересен и вълнуващ мач”, завърши Галчев.

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти