Гледай на живо

"Контра": При кого ще отидат "Златната обувка" и наградата за играч на Евро 2024

Кристиано: Никога не съм имал проблеми в Англия, затова искам да се върна там

Кристиано: Никога не съм имал проблеми в Англия, затова искам да се върна там

Испанското радио Cadena Ser изкара нови екстракти от изказването на Кристиано Роналдо в съдебната зала изминалия понеделник. "Никога не съм имал проблеми в Англия, затова искам да се върна там", заявил португалецът. "Спомням си, че когато пристигнах в Англия, ми казаха, че нещата функционират по този начин. Отидох в Манчестър на 18 години и ме посъветваха кой е най-добрият механизъм, който другите футболисти използват. В Испания трябваше да плащам повече, за да нямам проблеми", доверил той.

"Аз внасям данъци винаги. И в Англия, и в Испания. Както знаете, няма какво да скрия, би било смешно от моя страна. Аз съм отворена книга. Влизаш в Google и излиза всичко за Кристиано. Например, в списание Forbes се появява всичко, което печеля", споделил CR7 пред съдебните лица и свидетели.

"Не разбирам много от това. Моята способност е да играя футбол. Моите съветници ми казват “Крис, няма проблем". Аз им вярвам", казал още Роналдо. Днес носителят на "Златната топка" ще се присъедини към тренировките на Реал Мадрид.

Последвайте каналите ни в:

Битката започна!
Докажи, че познаваш шампионата на Стария континент и спечели посещение на мистичния Анфийлд!

Включи сe

Още от Футбол свят

Виж всички