Скриняр: Щастлив съм в Интер

Скриняр: Щастлив съм в Интер

Защитникът на Интер Милан Скриняр бе с основна заслуга за победата на отбора си над Беневенто с 2:0 късно снощи. Словакът отбеляза така важния първи гол във вратата на Кристиан Пуджони, а след него Андреа Ранокия от идентична ситуация затвори мача.

Скриняр остава доволен от представянето на Интер и коментира слуховете за неговото бъдеще, които го пращат в доста европейски грандове.

“Това беше много труден мач. Не се представихме по най-добрия начин преди първия гол. След това задържахме топката добре, което ще бъде от важно значение за следващите ни срещи. Бъдещето? Вече казах, че не искам да напускам отбора, но през лятото може да се случи всичко. Сменяйки две думи, може да промениш значението на едно изречение. Чувствам се добре в Интер и в момента мисля за дербито с Милан, което ни предстои. Беневетно игра добре и показа увереност. Трябваше да затворим мача по-рано, а не в последните двадесет минути. Милан? Всички трябва да работим заедно, защото това, което показахме днес, няма да ни стигне в дербито. Всички трябва да бъдем агресивни. Надявам се, че всичко ще се нареди. Щастлив съм за гола на Ранокия, защото го заслужава. Той е страхотен човек и футболист”, завърши централният бранител.

Последвайте каналите ни в:

Битката започна!
Докажи, че познаваш шампионата на Стария континент и спечели посещение на мистичния Анфийлд!

Включи сe

Още от Футбол свят

Виж всички