Бала: По наше време нямаше социални медии, това е разликата със сега (видео)

Бала: По наше време нямаше социални медии, това е разликата със сега (видео)

Главният мениджър на Етър Красимир Балъков направи сравнение между своето време като футболист и съвремието в най-популярния спорт.

"Разликата между нашето време и сега е, че тогава нямаше социални медии. Сега има социални атаки - гледах в Щутгарт какво стана, когато се смени треньорът. Нормално беше да си вдигне чантичката и да си тръгне. Беше толкова агресивна атаката в социалните медии! Това по наше време го нямаше. Човек сега трябва да се настрои да работи в такава атмосфера.

Дори специалист като Феликс Магат трябваше да си отвори страница във "Фейсбук", за да обяснява на медиите своите решения. В съвременния футбол един футболист на 25 години вече е стар, един треньор на 50 години вече е стар. Идват по-младите, които нямат опит, трябва да се напасваме. Но пък вижте Юп Хайнкес какво прави в Байерн. Психолог? В Етър нямаме средства за психолог. Аз ще бъда психолог и взаимно ще работим", довери Балъков пред Sportal.bg.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти