Херо остана без един от помощниците си

Херо остана без един от помощниците си

Старши треньорът на Лудогорец Димитър Димитров остана без един от помощниците си. Петко Петков е решил да последва Георги Дерменджиев в казахстански Ордабаси, където отново ще бъде негов асистент. Така Херо остана само с двама помощници - Георги Чиликов и Петър Колев, пише "Тема Спорт".

"Да, така е. Разтрогнах с Лудогорец по взаимно съгласие и продължавам с Георги Дерменджиев в Ордабаси. В момента съм си в България, но до дни тръгвам пак за Турция, където ще сме на лагер. Благодаря на Лудогорец за шанса, който ми даде. Това е част от живота", коментира вече новият треньор в щаба на елитния клуб от казахстанската Премиер лига.
Пресконференция на ПФК Лудогорец@@@Петков стана част от щаба на Георги Дерменджиев в Лудогорец през ноември 2015-а. Асистентът обаче не напусна с него в началото на август миналата година и влезе в екипа на Димитър Димитров. Петков е бивш старши и помощник-треньор на Литекс, както и асистент в Славия. Негова силна страна е работата с млади играчи. За кратко бе част от ЦСКА през лятото на 2013-а, когато заедно със Стефан Генов бе помощник на Христо Стоичков.

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти