Кешерю и Терзиев склонни да преподпишат с Лудогорец

Кешерю и Терзиев склонни да преподпишат с Лудогорец

Нападателят на Лудогорец Клаудиу Кешерю и защитникът Георги Терзиев дадоха знак, че са готови да подпишат нови договори с клуба. И двамата са с изтичащи контракти през лятото и са получили предложения да преподпишат.

"Всеки ден чета за различни оферти. Мой приятел ми каза да бъда предпазлив. Хубаво е, че има интерес към мен, защото това показва, че си върша добре работата. ПАОК е интересна опция, но не мога да коментирам повече. Имам предложение и от Лудогорец да преподпиша. Ще анализирам внимателно нещата, има достатъчно време. Има шанс и да подновя договора си с Лудогорец. Трябва да съм готов да взема решение скоро, защото до края на договора ми остават 6 месеца", заяви Кешерю.

Терзиев заяви подобно нещо след успеха с 2:0 в контролата с Ботошани.

"Смятам, че се получи добра проверка. Всички се раздадоха, а най-важното е, че всички останаха здрави. В този момент от подготовката натоварванията са големи. Конкуренцията е сериозна, но аз искам да се наложа сред титулярите през втория полусезон. Подготовката ни е насочена към мача с Милан и първенството. Имам предложение за нов договор и водим преговори. Моето желание е да се разберем с ръководството и да остана тук. Чувствам се добре под ръководството на Димитър Димитров. За мен е важно да играя повече през втората част на шампионата. Конкуренцията в Лудогорец е голяма, но аз съм максималист", сподели Терзиев.

Още от БГ Футбол

Виж всички