Бандаловски: Имаме шанс да направим нещо голямо

Бандаловски: Имаме шанс да направим нещо голямо

Новото попълнение на Берое - Иван Бандаловски, който игра през есента в кипърския Анортозис, но разтрогна с клуба, говори пред БНТ след трансфера си в клуба от Стара Загора.

"Доста съм близък с целия екип в Берое, познавам и спортния директор. Имаха интерес към мен, както от още няколко отбора в България и два от чужбина. Но реших, че е най-добре за мен да се прибера при познати хора след шест месеца, които не бяха най-добрите за мен. Реших, че най-добре ще се чувствам в Берое, защото отборът има добри цели, финансово е стабилен и познавам ръководството. Обмислях няколко дни, но приех тази оферта, защото най-добре ще се чувствам там, вътрешно го усещах", заяви Бандата.

"Тази година има пет-шест отбора, които са горе-долу на едно ниво. Лудогорец финансово е над всички - играят всяка година в Шампионска лига или Лига Европа. ЦСКА и Левски също имат финансов гръб, имат добри футболисти. Ботев (Пловдив) също е силен. Всеки може да победи всеки. Съвременният футбол вече е изравнен. С тези футболисти в Берое имаме шанс да направим нещо голямо", добави футболистът.

Последвайте каналите ни в:

Битката започна!
Докажи, че познаваш шампионата на Стария континент и спечели посещение на мистичния Анфийлд!

Включи сe

Още от БГ Футбол

Виж всички