Димитър Пенев: В базите ще се вложат невероятни суми

Димитър Пенев: В базите ще се вложат невероятни суми

Почетният президент на ЦСКА-София Димитър Пенев коментира подписаният договор за ползване на базите. Според него с този акт се дава символичен старт на мащабни инвестиции и се слага тчка на дискусията за приемствеността.

“Минахме през много перипетии, за да стигнем до този договор, но вече има пълен процент яснота по базите, което е най-хубавото.  Собствениците ще могат по-добре да мислят за подобряването на “Армията” и Панчарево.

Подписването на договора премина нормално, видяхте, че и министър Кралев уважи събитието, за което той многократно направи коментари през последните години. Големи суми ще се инвестират, невероятни даже, бих казал. Планът на г-н Ганчев е много голям и иска всичко да е точно. Оттук какво ще стане, зависи изцяло от началството на клуба. Идеята е стадионът да се направи така, че да отговаря на европейските критерии, такова е и намерението на г-н Ганчев.

“Армията” в този си вид вече е много стара. Ще се подобрят нещата и в Панчарево. Юношите ще са там и няма да ги крадат от Разград, Пловдив, Варна…Всичко ще е като по книгите. Това е поредната стъпка, с която се пресичат всякакви спорове кой е ЦСКА и други подобни. Сега е важно УЕФА да ни допусне до евротурнирите. Там има нерешен въпрос, дано скоро се реши. Пожелавам на футболистите да надградят в класирането, за да посрещнем подобаващо 70-годишния юбилей”, казва Димитър Пенев.

“Тема Спорт”

Още от БГ Футбол

Виж всички