Кралев за "Армията" и "Панчарево": Всичко беше ясно и прозрачно

Кралев за "Армията" и "Панчарево": Всичко беше ясно и прозрачно

Министърът на спорта Красен Кралев се похвали с проведения конкурс за базите на ЦСКА, които бяха дадени на ЦСКА-София. Според Кралев, всичко е било ясно и прозрачно. Ето какво написа министърът във "Фейсбук":

"Добре започнахме годината в Министерството на младежта и спорта. Днес присъствах на подписването на договора за наем на ст. „Българска армия“ и спортно-тренировъчна база „Панчарево“ между изпълнителните директори на ПФК ЦСКА-София ЕАД Трифон Попов и на „Сердика спортни имоти“ ЕАД Мариана Петрова. На събитието, което се състоя в „Музея на спорта“ в сградата на националния стадион, присъстваха и легендите на ЦСКА, които са и част от ръководството на отбора - Димитър Пенев, Пламен Марков и Джони Велинов.

Надявам се по този начин да решим дългогодишен проблем. Нашето желание беше да намерим сериозен партньор, на когото да разчитаме да направи инвестиции в базите. Конкурсът, който проведохме беше ясен и прозрачен. Горд съм, че спазвайки законите, запазихме и обществения, и държавния интерес, и успяхме да зарадваме феновете ЦСКА."

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти