Вече са ясни новите селекции на Левски Лукойл и Академик

Вече са ясни новите селекции на Левски Лукойл и Академик

След като Лукойл България прекрати договора си за спонсорство с баскетболен клуб Академик и подаде ръка на Левски, вече са ясни и селекциите на двата отбора, които ще се изправят с новите си състави срещу своите съперници в мачовете от предстоящия 13-и кръг на Националната баскетболна лига утре, съобщават от ръководството на Лигата. Картотеките в двата отбора приключиха днес следобяд и официално са обявени имената на играчите преминали в Левски Лукойл и в Академик.

От предишната селекция в Левски Лукойл остават Деян Карамфилов, Алекс Симеонов, Крис Минков, Станимир Маринов и Веселин Веселинов. Към тях се присъединяват новите попълнения Асен Великов, Божидар Аврамов, Джъстин Нокс, Кийт Клентън, Николай Стоянов, Павлин Иванов и Христо Николов.

В новосформирания Академик от Левски пристигат Александър Милов, Иван Алипиев, Николай Михайлов, Николай Леков, Кръстан Кръстанов и Лъчезар Димитров. Още един отбор в Лигата може да се похвали с две силни попълнения в своя състав. Академик Бултекс 99 (Пловдив) успя да привлече сръбският център на Левски Никола Маравич и крилото на Академик Димитър Димитров. Левски Лукойл гостува на Берое в Стара Загора утре от 17.00 часа, а час по-късно Академик гостува на Черно море Тича във Варна.

Още от Баскетбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти