Групата на Арда за дербито с Царско село

Групата на Арда за дербито с Царско село

На 28 октомври (неделя), отборът на Арда (Кърджали) посреща Царско село, в мач от 12-ия кръг на Втора лига. Дербито ще се играе на "Арена Арда" от 12:30 часа.  

Днес старши треньорът Стойчо Стоев изведе всички футболисти на на последна тренировка преди утрешната среща.

С приповдигнато настроение момчетата на Стоев изпълняваха стриктно както неговите, така и указанията на останалите помощници от щаба.

Арда винаги е разчитала и ще продължава да разчита изключително много на своята публика. Убедени сме, че Вие ще бъдете дванадесетият играч на терена и ще заредите положително футболистите на по пътя на успеха“, коментират от ръководството.

Билетите вече са в продажба. В деня на срещата те ще се продават от 09:00 часа до края на първото полувреме. Привържениците се призовават да се възползват от предварителната им продажба, за да се избегнат опашки пред касите. 

Всички зрители, закупили си билет за дербито, ще участват в томбола, организирана от ръководството на клуба. Печелившите ще бъдат определени, чрез единен идентификационен номер, който се намира на гърба на билета. Един от феновете на Арда ще си тръгне със смарт телефон. В томболата ще бъде спечелена още спортна екипировка с емблемата на Арда.

Групата на Арда за дербито с Царско село:

Вратари: Иван Караджов, Веселин Ганев

Защитници: Румен Сандев, Пламен Крумов, Борислав Стойчев, Милен Стоев, Атанас Кръстев, Архан Исуф

Полузащитници и нападатели: Венцислав Бенгюзов, Митко Плахов, Димитър Макриев, Деян Лозев, Димитър Законов, Красимир Илиев, Лукас Мартинс, Веселин Марчев, Георги Андонов, Ахмед Осман, Вълчан Чанев и Венцислав Христов

Още от БГ Футбол

Виж всички